3 x 5 Rubber Mat Oefeningen

Een van de meest voorkomende bovenlichaam oefeningen uitgevoerd op een mat is een push-up. voetbalschoenen kopen Deze voornamelijk werk je borst, schouders en triceps en ook uw buik om te stabiliseren. Begin met een gebogen knie push-up en vooruitgang geleidelijk tot een volledige push-up op je tenen. Verander je hand positie om zeer brede of zelfs dicht bij elkaar om je bovenlichaam te werken op verschillende manieren.

Ga op je buik op de spieren van je bovenlichaam geraakt en onderrug. Voer een afwisselend ledemaat lift, het opheffen van een arm en het andere been voor een rep. Neem je armen uit in een T-positie en lift, terwijl samen te knijpen je schouderbladen.

Kern

Gebruik een mat thuis of in de sportschool om de kern te werken. Hier is een snelle kern training die je niet nodig hebt andere apparatuur uit te voeren. Ga op je rug liggen met je knieën gebogen, voeten plat op de grond en de handen achter je hoofd. Crunch op en neer voor 15 tot 20 herhalingen. Volgende breng je knieën naar je borst en til je heupen van de vloer. voetbalschoenen adidas Lagere terug naar beneden, het aanboren van je tenen voor 15 tot 20 omgekeerde crunches. Houd je voeten met je knieën gebogen en til je bovenlichaam te bereiden op de fiets manoeuvre. Teken een knie in als het andere been uitstrekt en raak de gebogen knie met uw tegenovergestelde elleboog voor 20 reps. Werk af met meer dan rollen en krijgen in een push-up positie voor een plank. Houd 30 tot 60 seconden.

Onderlichaam

U kunt een aantal van de spieren hit in uw onderlichaam, terwijl liggend op de mat. Ga op je rug liggen met je knieën gebogen en je voeten plat. Til je heupen, terwijl knijpen je billen en onderrug naar beneden naar je billen en hamstrings werken. Ga op je rechterkant en til je bovenste been op en neer naar uw ontvoerders, of heupen te werken. Kruis je bovenste been in de voorkant van de onderste been en hef je onderste been op en neer om je innerlijke dijen werken. Schakelaar zijkanten en herhalen.

Yoga, Pilates en stretching

voetbalschoenen Klassen, zoals yoga en Pilates-mat op basis vereisen een mat. De bekleding van de mat maakt de oefeningen comfortabel te doen. Beide yoga en Pilates helpen de toon van de spieren en het verbeteren van de flexibiliteit, onder andere dingen. Een mat maakt ook rekken op de vloer comfortabeler. Rekken ten minste twee of drie keer per week na oefening om flexibiliteit te behouden en schade te voorkomen.